Friday, June 2, 2017

GDE PUTUJETE ?

                                  
                                        
Presudne stvari

Gde će neko poželeti da putuje najviše zavisi od čovekovih afiniteta. Tako je nekome privlačnije more, nekome planina ili jezero. Neko pak voli da posećuje velike prestonice ili pak spomenike od kulturnog značaja. Sa druge strane od presudne značajnosti su svakako agencije, njihove ponude, a takođe i dostupne cene.




Zanimljivost  iz sveta

Da li ste znali da u Kaliforniji i Meksiku postoje agencije koje Vas vode na put, a da pri tome ne znate gde Vam je destinacija, takozvani put iznenađenja. Agencija nudi 6 mogućih „puteva“ i to :

ü  Kulturno
ü  Zabavno Morsko
ü  Aktivno u prirodi
ü  Ležerno u prirodi
ü  Mešavina svega navedenog


Vaše je samo da odaberete jednu od opcija nakon čega dobijate upitnik koji popunite. Navedete mesta koja bi ste želeli da posetite ili da ih zaobiđete. Čak imate mogućnost da birate i tip prevoza i smeštaj koji želite. Agencija proanalizira podatke zatim Vam pošalje dve ponude od kojih birate jednu, platite put i čekate. Zatim Vam agencija nekoliko nedelja pre puta posalje kovertu sa aviokartom i podacima hotela, ali tek kad stignete na odredište saznajete sve informacije o tome šta Vas čeka i konkretne aktivnosti koje su spemili za Vas.





Nisu svi ljubitelji iznenađenja    


Naravno da nisu. Neko naprotiv ne voli nikakva iznenađenja i želi da bude upućen oko svega što ga čeka: počevši od prevoza, hotela, aktivnosti,  mogućih destinacija , apsolutno svega. Zato je potrebno pažljivo izabrati najbolju agenciju na koju se možete osloniti i prepustiti im sve, a Vaše je samo da se opustite i uživate u zasluženom odmoru. 

4 comments:

  1. Halotravel Niš, agencija broj 1 u Srbiji!

    ReplyDelete
  2. Halotravel jedna od najboljih agencija kod nas, nudi nove destinacije i siri svoj posao na zadovoljstvo svih nas.

    ReplyDelete
  3. Halotravel iz Nišsa je jedna od boljih turističkih agencija. Imaju veoma dobru i povoljnu ponudu za letovanja ove sezone.

    ReplyDelete
  4. Pošto je još uvek pandemija, onda bolje se ne udaljavati. MOžda je sada vreme da se otkriju sve lepote Srbije. Na primerZapadna Srbija. Što da ne? Nije Meksiko, ali je prelepa.

    ReplyDelete